Eerste winnaars #nogffvolhouden campagne bekend

Afgelopen maand hebben we met de campagne #nogffvolhouden jongeren in Nederland opgeroepen om juist nu van zich te laten horen. Aan die oproep is flink gehoor gegeven en we hebben dan ook diverse mooie filmpjes, gedichten en andere creatieve inzendingen binnen gekregen. De creativiteit die jongeren in huis hebben is mooi om te zien en maakt dat wij enthousiast uitkijken naar de inzendingen voor Maart. De campagne #nogffvolhouden loopt immers nog door!

Winnaar JennaaaX wint een Playstation 5

De eerste winnaar van de campagne is Jennaaax geworden met haar hele toffe TikTok video. De creativiteit spat af van het door haar ingezonden korte TikTok videotje. Wij denken dan ook dat zij terecht als de eerste winnares van de maand is gekroond.

Bekijk het filmpje direct op TikTok:

https://vm.tiktok.com/ZMeFwNK9H/

Nog 4 winnaars van € 100,—

Naast de grote winnares feliciteren we ook Sander, Appie, Demi, Joeri en Indy met het door hun gewonnen stoptegoed van € 100. Twee van de inzendingen hebben handig ingespeeld op het koude weer door hun filmpje op het ijs op te nemen. Een andere toont juist zijn voetbaltechnische vaardigheden en nog een andere winnaar heeft een prachtig door corona geïnspireerd gedicht gedeeld.

En we gaan nog even door en blijven ook voor Maart de bovenstaande prijzen weggeven. Blijf dus vooral video’s, foto’s, brieven, gedichten of andere creatieve uitingen inzenden en wie weet win jij wel een van de mooie prijzen. Wil je weten hoe je kan winnen? Kijk dan even op deze pagina.

De campagne #nogffvolhouden wordt mede mogelijk gemaakt een BVjong werkgroep jongerenwerkers bestaande uit Jerrol Lashley, Stichting Netwerk; Stephan Beute, Sport en Welzijn Moerdijk, Bianca Boender (stichting You-ng) en Niko de Groot (BVjong) i.s.m. het ministerie van Algemene Zaken