Staatssecretaris Blokhuis brengt bezoek aan jongerenwerk in Lansingerland

Afgelopen maandag heeft staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een bezoek gebracht aan Stichting Jeugd- en jongerenwerk Midden Holland (STJJMH). In het jongerencentrum the Point te Bergschenhoek ging hij in gesprek met de jongeren en jongerenwerkers met als centraal punt de moeilijkheden, maar ook de kansen die de coronatijd met zich meebrengt.

BVjong heeft in samenwerking met Bianca Boender van You!ng het bezoek van de staatsecretaris tot stand gebracht. In zijn bezoek sprak de staatsecretaris onder andere met de jongeren van #WipWap, een succesvol online jongerenplatform in Lansingerland dat gelanceerd is in coronatijd.  Ook andere jongerenprojecten, en vooral ook het essentieel belang van de projecten, werden benadrukt door de teamleider Diedeke en jongerenwerker Sytse van Stichting Jeugd- en jongerenwerk Midden Holland.

#Nogffvolhouden

Ook het recent door BVjong gelanceerde project #nogffvolhouden, dat wordt ondersteund door het ministerie van VWS, is ter spraken gekomen. Een project dat vol enthousiasme is ontvangen en waar deze week de eerste winnaars van bekend gemaakt zullen worden.

Wij willen graag Staatsecretaris Blokhuis bedanken voor zijn bezoek en de medewerkers van het ministerie bedanken voor hun medewerking in het tot stand brengen van het bezoek. Daarnaast gaat onze dank uiteraard uit naar alle medewerkers van de Stichting Jeugd- en jongerenwerk Midden Holland, Bianca Boender van You!ng en alle jongeren die hebben laten zien hoe belangrijk jeugd- en jongerenwerk is in Nederland.