Campagne #nogffvolhouden, een hart onder de riem voor alle jongeren

Met de campagne #nogffvolhouden willen jongerenwerkers in Nederland alle jongeren een hart onder de riem steken in deze coronatijd. We merken dat veel jongeren tegen een breekpunt aanlopen. Ze zitten lang thuis, zijn niet op school en hebben geen werk. We roepen de jongeren op om hun gevoelens te delen met anderen. Maar ook om zich aan de coronaregels te blijven houden. Zeker als jij of een vriend(in) zelf in thuisquarantaine moet. We hopen allemaal dat we snel bevrijd zijn van dit virus. En dat we in de zomer weer een stukje vrijer kunnen leven. #nogffvolhouden dus!

Laten zien wat we nog wel kan!

Wij begrijpen hoe moeilijk het is om nog langer vol te houden, en al helemaal omdat we niet weten hoe lang het nog duurt. Maar bij de pakken neer zitten, dat gaan we niet doen! Er zijn nog genoeg dingen die nog wél kunnen.

Hoe we dat gaan doen:

En dat gaan we laten zien ook! We roepen jongen op om middels een filmpje, foto, gedicht, schilderij, dans of andere creatieve manier te laten zien dat we nog FF volhouden! We roepen de jongeren op deze te delen via social media met het gebruik van de hashtag #nogffvolhouden of via mail naar BV Jong. Door deze te delen maken de jongeren kans op o.a. een PlayStation 5 en verschillende shop tegoeden!

De campagne is een actie in samenwerking met lokale jongerenwerkers. Bij vragen kunnen jongeren terecht bij de jongerenwerker in hun woonplaats.

Deze campagne wordt ondersteund door speciaal gemaakte filmpjes en een toolkit.

De campagne #nogffvolhouden is een campagne van de jongerenwerkers in heel Nederland. Het is mede mogelijk gemaakt door een BVjong werkgroep jongerenwerkers bestaande uit Jerrol Lashley, Teamcoach jongerenwerk Netwerk Hoorn; Stephan Beute, Sport en Welzijn Moerdijk; Bianca Boender, You!nG en Niko de Groot, BVjong i.s.m. het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Voor de pers: voor meer informatie kunt u terecht bij BVjong, Niko de Groot, info@bvjong.nl of telefoon 0652021616

Download het persbericht als PDF