Stephan Beute: “Sinds mijn lidmaatschap van BVjong is er voor mij een hoop veranderd”

Stephan Beute, Jongerenwerker bij Meer Moerdijk, is al sinds enige tijd lid van BVjong. Hij legt uit hoe zijn lidmaatschap hem heeft geholpen in zijn werk en in zijn ontwikkeling als jongerenwerker. “Mijn netwerk, zowel in Europa als in Nederland is door mijn lidmaatschap behoorlijk gegroeid. En het is ontzettend fijn geweest om kennis te delen met elkaar.” 

Kennis en ervaring delen met internationale collega’s

Stephan is één van de jongerenwerkers geweest die in de jaren voorafgaande aan corona mee heeft gedaan aan de internationale projecten van BVjong. “Sinds mijn lidmaatschap is voor mij een hoop veranderd. Zo ben ik onder andere op reis geweest naar Litouwen, naar Servië en naar Tsjechië,” aldus Stephan. BVjong is mede organisator van verschillende Europese projecten en uitwisselingen met als doel om te leren van de kennis en ervaring van jongerenwerkers in andere Europese landen. Een van die projecten is bijvoorbeeld het Magic Wand project geweest waarvoor 5 Nederlandse jongerenwerkers in Slovenië zijn geweest.

Bekijk de video van Stephan

Wil je weten wat de beroepsvereniging voor kinder- en jongerenwerkers voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op of word lid!

Wil jij weten wat BVjong voor jou kan betekenen? Neem contact op en laat van je horen!