BVjong zoekt versterking!

BVjong is de enige beroepsvereniging van professionele kinder- en jongerenwerkers en richt zich op het bewaken, versterken en stimuleren van kinder- en jongerenwerk in Nederland. Dat doen we o.a. door de belangen van kinder- en jongerenwerkers op landelijk niveau te behartigen naar instellingen, politiek en samenleving. Ook door regionale netwerken te stimuleren.

We zijn op zoek naar zelfbewuste en trotse kinder- en jongerenwerkers uit de praktijk om de beroepsvereniging te versterken. Er zijn diverse mogelijkheden om bij te kunnen dragen.

Allereerst door lid te worden van de vereniging en daarvoor de contributie bij te dragen. Het aantal leden moet omhoog. Bepleit ook collectief lidmaatschap bij je werkgever.

We zoeken daarnaast ook kinder- en jongerenwerkers die (ook tijdelijk) betrokken willen zijn bij projecten en werkgroepen, o.a. de doorontwikkeling van de beroepscode, besluitvorming over formele beroepsregistratie, up-to-date communicatie, internationale samenwerking en regionale netwerkontwikkeling.

Tenslotte is versterking van het bestuur, ook als die op afstand werkt, van belang. De zelforganisatie van werkers in een democratische vereniging vraagt ook om voldoende bestuurskracht.

Hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Ben jij een actieve kinder- of jongerenwerker of ken jij collega’s die actief willen bijdragen aan het professionaliseren, positioneren en profileren van ons vak?

Meld je dan op de ALV op 25 april aanstaande tijdens de nationale jongerenwerkersdag of neem contact met ons op via www.bvjong.nl.

Amsterdam/Maastricht, 16 april 2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.